Tervetuloa

Olet saapunut ulkomaan harjoitteluni blogiin. Päivitän tänne säännöttömän säännöllisesti matkani etenemistä ja tapahtumia.

lauantai 4. helmikuuta 2012

Lauantai 4.2.2012 Katastrofin ainekset?

Passi, tuo matkustajan vältämätön kumppani (virallinen henkilöllisyystodistus voi tuurata EU:n alueella), tuo itsensä tunnistuttamisen instrumentti ja laillisen matkustajan pyhä lehmä. Kuinka tärkeä vekotin se pieni kirjanen onkaan!

Omani pidän tietenkin tarkasti tallessa. Ennen lähtöä Sulkavalta Hämeeseen laitoin sen visusti villakangastakkini povitaskuun. Siellähän se on turvassa ja tulee automaattisesti mukaan kun lähden. Kukapa hullu ilman takkiaan lähtisi näillä säillä terassia pidemmälle. En minä ainakaan. Puin huolellisesti päälleni kaulahuivin, karvalakin ja lämpimät villasormikkaat, sekä tietenkin tyylikkään uuden toppatakkini!!! Passista en kantanut huolta, sehän on turvassa povarissa...

Ilmeeni tänään kun tajusin että passi on väärän takin povarissa!



Noh, huomenna johonkin aikaan passini lähtee matkahuollon kyydissä Helsinkiin jossa veljeni on sitä vastassa. Häneltä sitten maanataina haen sen matkatessani lentokentälle. Että näin tämä menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti